Sabies que...?
Sabies que...?

Sabies que… CSIRT-CV posa en marxa la campanya ‘Dispositius Connectats’?

Per Nadal, és comú regalar joguets interactius, rellotges intel·ligents, auriculars, ginys (gadgets) tecnològics, dispositius intel·ligents per a la casa com aspiradors robòtics, assistents virtuals, sistemes de seguretat amb alarmes i càmeres, termòstats intel·ligents…

Estos regals són apreciats per la capacitat que tenen de fer la vida quotidiana més fàcil i eficient. No obstant això, és important prendre les mesures adequades de seguretat, a més de conéixer les característiques tècniques i la privacitat que oferixen estos dispositius connectats perquè tot el que està connectat a la xarxa és susceptible de ser atacat per ciberdelinqüents.

A causa d’això, des de CSIRT-CV del 11 al 22 de decembre posem en marxa la nova campanya dirigida a tots els ciutadans amb el nom ‘Dispositius Connectats’ amb l’objectiu de conscienciar la societat en general sobre l’ús segur i responsable d’internet i les noves tecnologies.

Durant els pròxims quinze dies, proporcionarem alguns consells, així com riscos i àmbits en els quals podem trobar dispositius connectats com en llars intel·ligents o cases domòtiques (Smart home), joguets interactius (Smart toys), Internet de les Coses (IoT) i dispositius electrònics intel·ligents que s’incorporen en alguna part del nostre cos (Wearables).

Segueix-nos a través de les nostres xarxes socials de Facebook i X per a estar al dia en estos continguts. Recorda que també anirem publicant tota la informació corresponent a esta campanya en la web de concienciaT en l’apartat de Consells i Campanyes.

Dispositius connectats si, però sense riscos.