CSIRT-CV presenta la seua nova web de formació i conscienciació en ciberseguretat

El nou portal concienciat.gva.es està disponible per a tots els Ciutadans, PIMES i Administracions Públiques de la Comunitat Valenciana.

Aquesta nova plataforma naix per a millorar les habilitats i coneixements de la societat valenciana en matèria de ciberseguretat, sempre des d’un punt de vista pràctic i amb transferència directa dels coneixements adquirits a la vida personal i laboral de cada individu.

El portal aglutina multitud d’informació per a tots els públics, nivells, i edats, des d’infografies per a ajudar mares i pares a gestionar l’ús que els seus fills fan de les xarxes socials o mòbils, fins avançades guies d’eines per a analistes de seguretat sobre auditoria de sistemes o detecció d’amenaces avançades.

Els continguts es troben en diversos formats com poden ser senzills consells en format infografia o cartell, cursos en línia gratuïts, divertits vídeos o tutorials per a configurar pas a pas aplicacions o llibres electrònics per a les temàtiques més extenses.

Des de CSIRT-CV es destaca que aquest nou portal, concienciat.gva.es, complementarà i conviurà amb la web actual del Centre de Resposta davant Incidents, www.csirtcv.gva.es, on es podrà continuar consultant l’actualitat sobre ciberamenaces i riscos TIC, i que continuarà sent el punt de contacte dins de la Comunitat Valenciana per a reportar incidents o sol·licitar investigació d’incidents.

Finalment, cal destacar que aquesta acció forma part del Pla Valencià de Capacitació en Ciberseguretat impulsat pel Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana.