Sabies que...?
Nueva edición cursos SAPS

CSIRT-CV posa en marxa la nova edició dels cursos en línia de seguretat per a ciutadans

CSIRT-CV ha posat en marxa la nova edició dels 19 cursos en línia de seguretat per a este 2024, enfocats, principalment, als ciutadans. El termini de matrícula està obert des de l’1 de gener fins al 31 de desembre.

Els cursos s’impartixen a través de la plataforma SAPS, són gratuïts, de curta duració i aplicació pràctica, tant en l’àmbit personal com professional, perquè diversos d’estos cursos són de major nivell tècnic.

Per a poder començar a fer els cursos, cal ser usuari de SAPS. Per a això, cal registrar-se en la plataforma i inscriure’s en els cursos desitjats. Accés a SAPS

Cinc raons per a fer cursos sobre ciberseguretat

En un món cada vegada més digitalitzat i connectat, la ciberseguretat és de summa importància. Des de CSIRT-CV, et proporcionem sis raons per a fer els nostres cursos:

  1. Protecció de la informació: sempre s’ha dit que la informació és poder i en l’era digital, la informació és un dels actius més valuosos. Gràcies a estos cursos aprendràs a protegir la confidencialitat, integritat i disponibilitat de la informació, tant en l’àmbit personal com empresarial.
  2. Prevenció d’amenaces: les amenaces cibernètiques són cada vegada més sofisticades, i per això és essencial entendre com funcionen els atacs per a poder previndre’ls. Descobrix les últimes tècniques i eines utilitzades pels ciberdelinqüents mitjançant les nostres formacions.
  3. Compliment normatiu: moltes indústries i organitzacions estan subjectes a regulacions específiques quant a la seguretat de la informació. Realitzar cursos en ciberseguretat t’ajudarà a comprendre i complir amb estos requisits normatius.
  4. Protecció de la privacitat: mantindre segures les dades personals és essencial en un món on la informació personal està interconnectada.
  5. Resiliència davant incidents: malgrat tots els esforços preventius, els incidents de seguretat poden ocórrer. Els cursos en ciberseguretat et prepararan per a gestionar i actuar eficientment si estos es produïxen, minimitzant l’impacte i restaurant la normalitat al més prompte possible.

Els nostres cursos sobre ciberseguretat permeten aconseguir habilitats per a protegir-se un mateix, però també per a contribuir a la seguretat general de la societat i les organitzacions.

Algunes de les formacions disponibles són el Reglament general de protecció de dades (RGPD), l’ús segur d’iOS i d’Android, menors i Internet, compres en línia, correu electrònic, malware i Nmap, entre altres.

Troba tota la nostra oferta formativa en el nostre portal concienciaT

Us convidem a tod@s a participar en estos cursos en línia gratuïts.