Cursos

Ús Segur iOS

Curs de seguretat publicat per CSIRT-CV, en el que es tracta el tema de la seguretat en dispositius iOS.

L’objectiu d’este curs és el de conscienciar els usuaris d’este sistema operatiu dels riscos derivats, com ara que estan exposats a perills semblants als dels ordinadors, tenen connectivitat amb Internet, s’emmagatzema informació personal com fotografies o vídeos, etc.

Per a afrontar la falta de formació i conscienciació existent, en este curs s’explicaran totes les qüestions relatives a la seguretat dels dispositius, les seues comunicacions i la informació que emmagatzemen.

Dirigit a:

Empleats/ades de la Generalitat Valenciana i a ciutadans/nes de la Comunitat Valenciana.

Duració:

El curs té una duració aproximada de 5 hores.

Llengua:

El contingut del curs s’impartix en castellà, encara que les qüestions que l’alumne puga fer sobre el curs poden fer-se tant en valencià com en castellà.

Certificat:

S’obté un certificat d’aprofitament firmat pel Director General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.

Metodologia:

Sessió online d’autoaprenentatge personal, on s’han de llegir tots els capítols proposats en el curs de forma seqüencial i finalment realitzar l’exercici d’autoavaluació i superar-ho. Es recomana l’ús del fòrum de la plataforma per a realitzar les consultes dels dubtes que puguen sorgir-li.

Calificació:

Per a superar el curs, s’ha d’obtindre una puntuació d’almenys el 50% en el qüestionari final del curs.

Temari:

El curs presenta els apartats següents:

Presentació del curs
Objectiu del curs
Unitat 0
1. Seguretat de la informació
2. Permisos d’aplicacions
3. Configuració segura
4. Actualizacions
5. Antivirus en el mòbil?

Conclusió del curs
Autoavaluació del curs