Cursos

Seguretat en Dispositius Mòbils

Microcurs que se centra en la seguretat dels nous terminals mòbils, telèfons intel·ligents i agendes personals.

Després del gran augment en l’ús d’estos dispositius que succeïx en els últims anys i la quantitat d’informació personal que manegen estos aparells, és important conéixer algunes mesures de seguretat per a evitar que es faça un ús il·lícit de la nostra informació.

És per açò que CSIRT-CV ofereix consells sobre com protegir els nostres equips quan estem en espais públics a tots els empleats de la Generalitat Valenciana i ciutadans de la Comunitat Valenciana.

Per a sol·licitar la matrícula en el curs, és necessari estar registrat en SAPS, la nova plataforma de formació gratuïta online de la Generalitat Valenciana:

 • Si encara NO està registrat en SAPS, polse l’enllaç següent: Registrar-se en SAPS

 • Si ja està registrat en SAPS, punxe sobre la imatge que es mostra al final de la pàgina per a sol·licitar la matrícula.

Tinga en compte que si ja va realitzar algun curs en la plataforma de SAPS, ha d’usar eixe mateix usuari per a accedir a este nou curs.

Dirigit a:

Empleats/ades de la Generalitat Valenciana i a ciutadans/anes de la Comunitat Valenciana.

Duració:

El curs té una duració aproximada d’1 hora.

Llengua:

El contingut del curs s’imparteix en castellà, encara que les qüestions que l’alumne puga realitzar sobre el curs poden fer-se tant en valencià com en castellà.

Certificat:

S’obté un certificat d’aprofitament firmat pel Director General de Tecnologies de la Informació de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic.

Metodologia:

Sessió online d’autoaprenentatge personal, on s’han de llegir tots els capítols proposats en el curs de forma seqüencial i finalment realitzar l’exercici d’autoavaluació i superar-ho. Es recomana l’ús de la missatgeria de la plataforma per a realitzar les consultes dels dubtes que puguen sorgir-li.

Calificació:

Per a superar el curs, s’ha d’obtindre una puntuació d’almenys el 50% en el qüestionari final del curs.

Temari:
 1. Introducció.
 2. Objectius d’aprenentatge.
 3. PIN, PUK i IMEI.
 4. Bloquejant el terminal.
 5. Seguretat en telefonia mòbil
 6. Actualitzacions de programari
 7. Connectivitat de dispositius mòbils.
 8. Còpies de seguretat.
 9. Xifrat d’informació sensible
 10. Virus en dispositius mòbils
 11. Autoavaluació