Sabies que...?
Curso IVAP_CSIRTCV

Sabies que… el CSIRT-CV imparteix un curs sobre ‘Desenvolupament segur d’aplicacions’ en l’IVAP?

El Institut Valencià d’Administració Pública (IVAP) ha organitzat un curs sobre ‘Desenvolupament segur d’aplicacions’, que ha sigut impartit per personal del CSIRT-CV.

L’objectiu d’esta formació és, d’una banda, conscienciar als desenvolupadors de la Generalitat Valenciana i donar a conéixer les males praxis en estes aplicacions mitjançant la realització d’exercicis pràctics.

I, per un altra, entendre els riscos de seguretat que es corren en un desenvolupament insegur en l’actualitat, així com donar a conéixer estàndards i metodologies per a la seua mitigació en este àrea.

El curs de 30 hores lectives, que consta d’una part teòrica i una altra pràctica, ha comptat amb l’assistència de 20 empleats i empleades de la Generalitat Valenciana.

El contingut impartit s’ha centrat en quatre blocs: Fonaments de la seguretat de la informació; Introducció al procés de desenvolupament segur; Desenvolupament web i d’aplicacions i Anàlisis de la seguretat.

Estes formacions, dirigides al personal de la Generalitat Valenciana, formen part de Pla Especial de Formació del CSIRT-CV.

Per a més informació sobre els cursos disponibles del CSIRT-CV, pots consultar la pàgina de concienciaT.