Sabies que...?
campaña 'Para. Piensa. Conecta. Sé más inteligente que un hacker’

CSIRT-CV posa en marxa hui la ‘Para. Pensa. Connecta. Sigues més intel·ligent que un hacker’

Octubre, mes dedicat a la Ciberseguretat, i igual que en anys anteriors, des del CSIRT-CV ens sumem a aquesta iniciativa de l’Agència de Ciberseguretat de la Unió Europea (ENISA) que és l’encarregada de coordinar aquest esdeveniment anual.

En aquesta edició, ENISA ha centrat la seua campanya de conscienciació sota el lema ‘Be smarter than a hacker’ (Sigues més intel·ligent que un hacker).

Per part nostra, posarem en marxa una nova campanya de conscienciació dirigida a tots els ciutadans sota el lema ‘Para. Pensa. Connecta. Sigues més intel·ligent que un hacker’.

Al llarg d’aquest mes, proporcionarem consells per a identificar i per a saber actuar en diferents escenaris: xarxes socials, correu electrònic, identitat digital i ciberestafes.

L’objectiu és que tots incorporem en el nostre dia a dia una sèrie de bones pràctiques en l’entorn digital que ens eviten ser víctimes de possibles ciberamenaces.

Pots ampliar aquesta informació a través de la següent pàgina de GVA, així com en el nostre apartat de campanyes ací en concienciaT, on s’aniran publicant els consells i materials relacionats amb aquesta campanya.

A més, recorda que s’aniran publicant consells a través de les nostres xarxes socials de Facebook i Twitter. No te’ls perdes!