Sabies que...?

17 de maig, Dia d’Internet

Des de 2005 se celebra cada 17 de maig, el “Dia d’Internet”.

L’objectiu d’aquest dia és el de compartir en una data el que cadascun fa per a acostar la Societat de la Informació (SI) a tots els ciutadans, ja que cada vegada es fa un ús més intensiu de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

Des de CSIRT-CV volem participar d’aquest dia tan especial, recordant la importància de fer un ús segur i responsable d’Internet, per a això us oferim multitud de contingut en aquest portal de conscienciació, on podeu trobar molts consells en format post, campanyes que s’han anat publicant en les nostres RRSS i fins i tot a través d’infografies que es poden descarregar i imprimir per a tindre-les sempre visibles i a mà per a la seua consulta.

A més, teniu la possibilitat de descarregar les nostres guies enfocades a millorar en diferents temes de seguretat i us animem a realitzar els nostres cursos en línia gratuïts des de la plataforma de e-Formació SAPS.

Ací t’oferim un vídeo on es recullen tots els recursos que CSIRT-CV t’ofereix en aquesta web de conscienciació.

 

 

Actuació susceptible de ser cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana 2014-2020 com a part de la resposta de la Unió a la pandèmia de COVID-19