Jornades de ciberseguretat


 

Jornades de Ciberseguretat
en centres de secundària

 

Des del Centre de Seguretat TIC de la Comunitat Valenciana, CSIRT-CV s’estan executant una sèrie d’accions incloses en el Pla Valencià de Capacitació, on es pretén millorar els coneixements en ciberseguretat dels ciutadans de la Comunitat Valenciana.

Entre aquestes accions està la realització d’unes jornades de conscienciació en ciberseguretat en els centres de secundària d’Alacant, València i Castelló, que tenen per objectiu augmentar tant el nivell de maduresa en ciberseguretat, com la confiança en l’ús de la tecnologia, posant l’accent principalment en els adolescents.

Les jornades, de dos dies de duració, s’enfoquen principalment en els alumnes que cursen 2n de l’ESO. Per als alumnes es realitzen tant una sessió de conscienciació, com un taller més pràctic que aferma els coneixements adquirits. A més, es realitza també una sessión de conscienciació per a les mares y pares de tot el centre, així com una altra sessión per a tots els docents del centre.


“No solament els adolescents han de ser formats en ciberseguretat, sinó que també els seus pares y docents han de ser partícips d’aqueixa formació”.

 

Per a més informació sobre l’organització de les jornades, prémer sobre la imatge:

Com han de sol.licitar les jornades els centres educatius?
  • Des d’OVICE, aquells centres de la Comunitat Valenciana que hi tinguen accés.
  • Enviant un correu a CSIRT-CV (csirtcv@gva.es)
  • Trucant al telèfon 96.278.77.85

Difusió en els mitjans
El 05 de febrer de 2019, coincidint amb el Dia d’Internet Segura, CSIRT-CV va visitar el plató de tv “À Punt” per a donar a conèixer la problemàtica actual que existeix en matèria de ciberseguretat.

 

Vídeo complet de la presentació de les Jornades de Capacitació en Ciberseguretat que es va emetre en el programa “El matí – À Punt” el dia 05 de febrer de 2019.